Archery Tag

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Sociaal
Activiteitencommissie
19 apr. 2018 19:45 - 21:30
Ulgersmaweg 52

Voor de activiteit van April gaan we Archery Tag spelen bij Indoorstrand Groningen!

Archery tag is een heel uitdagend en tactisch spel. Het kan vergeleken worden met paintball maar het wordt dan gespeeld met pijl (met een foampunt) en boog. Archery tag speel je met 2 teams tegen elkaar. En het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te behalen door de spelers en de zogenaamde targets van de tegenpartij te raken.

Tussendoor wordt er door gewisseld en wordt er ook nog bossabal gespeeld. Dit spel is een combinatie van volleybal, voetbal, turnen en capoeira. Het speelveld bestaat uit luchtkussens en 2 trampolines met een net in het midden. Verder is er mogelijkheid om gratis gebruik te maken van omkleed- en douche mogleijkheden.

De activiteit vindt binnen plaats. Dus lijkt je dit een toffe activiteit meldt je dan snel aan!

Archery Tag en Bossabal
Prijs voor leden: € 9,-
Prijs voor niet-leden €15,50
19 April 2018 om 19:45