InHouse HTG

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2017 - 2018
Datum en tijd
17 okt. 2018 13:00 - 18:00
Locatie
Verzamelen RealTime kantoor, ZP11/D2.25 (Rondeboslaan 35, Delfzijl)

Ben jij klaar voor jouw toekomst? Barst je van de ambitie en wil jij niets liever dan de beste in jouw vakgebied worden? Dan liggen jouw kansen bij HTG! Bij HTG liggen op korte termijn de kansen voor het oprapen. Wij bieden traineeships en stages aan voor afstudeerders en derdejaars studenten.

Speciaal voor S.V. RealTime organiseren wij een Inhouseday, waarbij alles draait om de ultieme beleving van HTG. Deze dag staat helemaal in teken van persoonlijk contact met young professionals uit onze organisatie gedurende de hele dag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw talenten uit de kast te trekken bij het maken van een uitdagende case en uiteraard sluiten we de dag af met een informele netwerkborrel.

Op dit moment zijn er ca. 60 gedreven ICT-medewerkers op diverse locaties in de EU en het Midden-Oosten actief bezig met de implementatie en onderhoud van nieuwe (informatie- )technologie om de geplande ontwikkeling en groei te realiseren. Met een continue focus op kwaliteit en beschikbaarheid van systemen, in combinatie met een kennisintensieve organisatie, is HTG in staat om Informatietechnologie succesvol in te zetten.

Tijdens de presentatie zal onder andere.worden ingegaan op:

  • De ontwikkelde tooling die wordt gebruikt t.b.v. predictive analysis;
  • Onze AutoStore die wordt gebruikt bij het realiseren van onze B2B2C-orders;
  • De ontwikkeling van HoloLens-applicatie voor het optimaliseren van orderpicking;
  • Het infrastructuur- en applicatielandschap;
  • De organisatie van werkzaamheden en activiteiten binnen de ICT-divisie. 
  • De mogelijkheden voor een stage of traineeship bij HTG.

Sta jij ook te popelen om bij ons op bezoek te komen? Meld je dan snel aan! Er zal om 13:00 uur een busje vertrekken vanaf de Van DoorenVeste, wij verzamelen bij het RealTime kantoor (ZP11/D2.25).

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien