Big Data!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Studiecommissie
Datum en tijd
4 apr. 2018 18:30 - 20:30
Locatie
ZP11/D208

Wie kent Big Data nou niet? Big Data is overal te vinden; van ziekenhuizen die de griepepidemie in kaart willen brengen tot de Nederlandse Spoorwegen die reizegersgedrag in de gaten willen houden. Op 4 april komen Atos en Target holding langs om ons meer te vertellen over de wondere wereld van Big Data! De lezing is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Target Holding is een Groninger bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van geavanceerde, zelflerende algoritmes waarmee complexe Big Data vraagstukken opgelost worden. Kunstmatige intelligentie en machine-learning worden toegepast in verschillende gebieden, waaronder het detecteren van grof taalgebruik. De inzet van kunstmatige intelligentie zal uitgebreid besproken worden door Target Holding.

Atos is één van de grootste IT-bedrijven ter wereld. Het bedrijf verzorgt bijvoorbeeld de ICT van de Olympische Spelen en zorgt ervoor dat je met je pinpas kunt betalen bij de Albert Heijn en de HEMA. Atos gaat ons op 4 april meer vertellen over verschillende use cases en predictive maintenance. 

TL;DR:
Big Data!
4 april 2018
18.30 - 20.30 uur
ZP11/D208
Gratis toegang!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien