Buitenlandse reis: Berlijn!

Tot
4 mei 2019 20:00:00
Berlijn

Ach ja, Berlijn. Het is alweer enkele jaren geleden dat we voor het laatst in Duitsland waren. Na diverse bezoeken aan CeBIT in Hannover, dat ene tripje naar Gamescom in Keulen en dus die mooie reis naar Dresden is het dan eindelijk tijd dat we naar de Hauptstadt gaan!

In Berlijn is ontzettend veel te doen, te zien en te ervaren. De stad heeft hoogte- en dieptepunten gekend en de gevolgen daarvan zullen we ongetwijfeld zien als we er over de straten lopen. Immers is er naast de nodige IT-gerelateerde zaken genoeg tijd voor culturele uitstapjes. Ook zal er tijdens de reis weer een befaamd spel gespeeld worden! Wie weet wordt jouw Mannschaft de beste...

Ben je al overtuigd om mee te gaan? Meld je dan hier aan en overtuig je studiegenoten om mee te gaan! Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd hè ;)

Wat gaan we precies doen in Berlijn dan? Naast een stadstour gaan we onder andere op bezoek bij het Computerspielemuseum en het Technikmuseum, nemen we een kijkje bij Checkpoint Charlie en doen we natuurlijk een kroegentocht! Geheel optioneel kan je ook nog met enkele medereizigers naar de dierentuin, wat je €14,50 kost.

TL;DR
Buitenlandse reis
Berlijn
Maandag 29 april t/m zaterdag 4 mei