Lezing ICT & Smart Industry

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2017 - 2018
Datum en tijd
21 nov. 2017 19:00 - 21:00
Locatie
ZP11/D208

Op 21 november komt ENGIE langs om een lezing over ICT & Smart Industry te geven. Smart Industry is onder andere de optimalisatie van productie van bijvoorbeeld artikelen met inzet van ICT. De slimme machines en robots die de auto van je ouders in elkaar zetten zullen ongetwijfeld aan bod komen. Ben je benieuwd wat Smart Industry nog meer inhoudt? Kom dan langs op 21 november!

Er is een nieuwe industriële revolutie gaande. Deze revolutie draait om digitalisering, maar ook om flexibiliteit. In de presentatie word je meegenomen in de wereld van de huidige industriële automatisering. We gaan onder de ‘motorkap’ kijken van verschillende productieprocessen en laten zien welke ICT kennisgebieden en componenten zich hierin bevinden.

Daarnaast laten we, als ENGIE-Services, de toekomst zien voor de industrie en automatisering. Tijdens deze presentatie zal duidelijk worden dat de industrie niet kan bestaan zonder ICT en dat veel meer ICT kennis noodzakelijk zal zijn voor de toekomst van de industriële automatisering.

Johan Jellesma, ENGIE-Services
Lezing ICT & Smart Industry
ENGIE
Dinsdag 21 november, 19.00 uur
ZP11/D208

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien