InHouse KPN Consulting - Workshop Data Science

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2018 - 2019
Datum en tijd
24 jan. 2019 13:00 - 18:00
Locatie
KPN kantoor, Stationsplein 7, Groningen

Heb jij ambities om ICT Consultant te worden? Kom dan naar de inhousedag van KPN ICT Consulting in Groningen!

Op donderdag 24 januari a.s. organiseert KPN ICT Consulting in samenwerking met studievereniging Realtime een InHouse op haar kantoor in Groningen. Tijdens deze dag kun je de sfeer proeven bij KPN ICT Consulting en hoor je waar we ons als organisatie mee bezig houden. Ook zullen we een praktische workshop data science organiseren, waarin we jou meenemen in hoe data kan worden ingezet om bedrijfsmatige problemen op te lossen.

De middag start om 13:00 en om 16:30 sluiten we af met een borrel. We hebben nog plek voor Young Professionals vanaf maart 2019. Deze dag is een mooie manier om te weten te komen of KPN ICT Consulting, het Young Professional programma passen bij jouw ambities. 

Interesse om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

 Programma:

13:00 – 13:30 Welkomstwoord: KPN ICT Consulting en het YP programma

13:30 – 16:00 Data Science Workshop

16:00 – 16:30 Rondleiding

16.30 – 18.00 Borrel incl. speeddaten met Young Professionals

Over KPN ICT Consulting

KPN ICT Consulting is hét ICT-adviesbedrijf van KPN. Wij verbinden de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij zijn sterk in ICT en snappen hoe een organisatie werkt. Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien