Over Bestuur

Tijdens de zoektocht naar ons nieuwe bestuur gaan onze bestuursleden kort vertellen over hoe zij besturen ervaren, op deze pagina komen de stukjes van alle bestuursleden van het achttiende bestuur.

Larissa Soetendal - Penningmeester

Ik ben Larissa en ik ben dit jaar penningmeester bij S.V. RealTime. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande geldstromen van de vereniging. Wat maakt de functie nou eigenlijk zo leuk?

- Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de begroting;
- Je hebt veel contact met penningmeesters van de commissie;
- Je leert veel nieuwe mensen kennen;
- Je bouwt een tof netwerk op.

Naast dat je superveel leert op professioneel vlak geeft het je sociale leven ook een boost! Door de nauwe samenwerking met je bestuur bouw je een hechte vriendschap op waar je nog lang wat aan hebt!

Nico van Veldhuizen - Secretaris

Ik ben Nico en ik ben dit jaar Secretaris bij S.V. RealTime. Voor mij houdt een bestuursjaar en ook specifiek secretaris in:

- Veel contact met leden;
- Veel plezier hebben met iedereen waar
- Alles voorbij zien komen wat er binnen de vereniging gebeurt;
- Zorg dragen dat iedereen zijn of haar taken kan uitvoeren;
- Communicatie zo goed mogelijk laten verlopen, zowel binnen de vereniging als op social media.

Het overkomen van moeilijke en ingewikkelde kwesties of het simpelweg zien dat iedereen tevreden is, dat is het leukste om mee te maken tijdens het besturen en geeft je energie om door te gaan.

Tim Hoeksema - Voorzitter

Ik ben Tim en ik ben voorzitter bij S.V. RealTime. Wat houd dat in een bestuursjaar en dan specifiek voorzitter zijn:
- Veel plezier met je bestuur en de vereniging;
- Veel leren door je brede takenpakket;
- Beroepsoriëntatie door onder andere te netwerken;
- Veel enthousiasme vanuit de leden voor dingen die je doet;
- Verantwoordelijkheid voor de hele vereniging.

Het leukste aan besturen is toch dat je weken aan een evenement werkt en dan alles perfect gaat. Alle positiviteit en energie die je daaruit haalt is geweldig.

Meer weten?

Wil je meer weten over besturen? Kom dan op 15 mei langs op kantoor voor meer informatie op de bestuursinformatiedag.

Solliciteren?

Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar soco@sv-realtime.nl