Partners

Atos SE (Societas Europaea) is een internationale IT-dienstverlener met een jaaromzet van 8,6 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 76.300 collega’s in 52 landen.

Meer informatie


Axians is het ICT-merk van VINCI Energies. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie.

Meer informatie


CADMATIC B.V. is a high-tech software development center that develops and markets the successful CADMATIC design and information management software for the shipbuilding, plant and offshore industry. Established in 1977, CADMATIC B.V. has a global reputation for its intuitive, intelligent and precise software.

Meer informatie


Get There is een ambitieuze ICT organisatie met hoogopgeleide en inspirerende professionals. Wij richten ons op aansprekende en complexe ICT-trajecten in de regio Noord-Nederland. Onze referenties op het gebied van Advies, Regievoering, Agile software ontwikkeling en Microsoft & Java oplossingen zijn talrijk.

Meer informatie


De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op.

Meer informatie


KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN tevens volledig beheerde telecommunicatie- en ICT-oplossingen waarmee we ondernemend Nederland vooruit willen helpen.

Meer informatie


Malengo is een online bureau met ruim 15 jaar ervaring binnen overheid en not-for-profit. Malengo focust zich op social intranet, e-participatie en online dienstverlening.

Meer informatie


QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren.

Meer informatie


Software development is een fantastisch werkgebied. Telkens zijn er nieuwe technologieën, methodes, tools en toepassingen. Het vraagt toewijding en passie om de best mogelijke oplossing te realiseren binnen de gestelde kaders. Quintor mag trots zijn op haar prestaties binnen dit gebied.

Meer informatie


Wie bij de RDW aan de slag gaat, werkt direct aan de mobiliteit van morgen. De RDW speelt als ‘partner in mobiliteit’ volop in op de enorme innovaties die in de voertuigbranche aan de orde zijn. In veel gevallen raakt ons werk ook actuele maatschappelijke thema's.

Meer informatie


YoungCapital IT Professionals staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Wij werven, selecteren en detacheren talentvolle IT’ers voor in de IT-sector. Door onze traineeships worden pas afgestudeerden opgeleid tot gecertificeerde software developers en kunnen zij direct aan de slag bij een topwerkgever!

Meer informatie