Partners

Axians is het ICT-merk van VINCI Energies. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie.

Meer informatie


Bencom Group is een groep ondernemingen van serial entrepreneur Ben Woldring. Sinds 1998 zijn we zeer succesvol in de markt voor onafhankelijke vergelijkingswebsites en zijn we marktleider met Bellen.com en Gaslicht.com voor het vergelijken van telefonie- en energiecontracten. Innovatie staat bij ons voorop!

Meer informatie


De afgelopen 40 jaar heeft Brunel een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij jou mogelijkheden bieden bij zowel top 100 bedrijven als regionale organisaties. ‘Think global, act local’ is een veel gehoorde en bewezen werkwijze van Brunel Meer weten? Stuur een mail naar campus.nl@brunel.net.

Meer informatie


CADMATIC B.V. is a high-tech software development center that develops and markets the successful CADMATIC design and information management software for the shipbuilding, plant and offshore industry. Established in 1977, CADMATIC B.V. has a global reputation for its intuitive, intelligent and precise software.

Meer informatie


DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO voert verschillende wetten- en regelingen uit. Zo verstrekt DUO studiefinanciering, erkent diploma’s en organiseert staats- en inburgeringsexamens. Op deze manier maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

Meer informatie


Get There is een groep technische enthousiastelingen die uitblinken in het leveren van hoogwaardige ICT-dienstverlening. Vanuit onze vestiging Leek richten wij ons op aansprekende en complexe ICT-trajecten in de regio Noord-Nederland.

Meer informatie


De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op.

Meer informatie


HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

Meer informatie


KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN tevens volledig beheerde telecommunicatie- en ICT-oplossingen waarmee we ondernemend Nederland vooruit willen helpen.

Meer informatie


Malengo is een online bureau met ruim 15 jaar ervaring binnen overheid en not-for-profit. Malengo focust zich op social intranet, e-participatie en online dienstverlening.

Meer informatie


QNH helpt, als ‘trusted advisor’ en ‘early implementer‘, organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Uitdagend werk, bevlogen collega’s, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De ruimte om je mening te geven, betrokken te zijn en je eigen pad te kiezen. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, zo kleur jij je toekomst in bij QNH!

Meer informatie


Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen. En dat is nog maar één van de vier voornaamste pijlers onder ons succes.

Meer informatie


Wie bij de RDW aan de slag gaat, werkt direct aan de mobiliteit van morgen. De RDW speelt als ‘partner in mobiliteit’ volop in op de enorme innovaties die in de voertuigbranche aan de orde zijn. In veel gevallen raakt ons werk ook actuele maatschappelijke thema's.

Meer informatie


Nergens wordt zo enthousiast gewerkt aan digitale oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij zijn Topicus en richten ons op belangrijke maatschappelijke vlakken als Zorg, Finance, Overheid, Legal, Security en Onderwijs. Bijna iedereen in Nederland komt in aanraking met onze nuttige en vooruitstrevende digitale producten. Denk hierbij aan de berichtendienst die het veilig delen van gevoelige informatie van zorgprofessionals en patiënten mogelijk maakt of de eerste hypotheek zonder bank: waar mensen het kopen van een woning met elkaar mogelijk maken!

Meer informatie


YoungCapital IT Professionals staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Wij werven, selecteren en detacheren talentvolle IT’ers voor in de IT-sector. Door onze traineeships worden pas afgestudeerden opgeleid tot gecertificeerde software developers en kunnen zij direct aan de slag bij een topwerkgever!

Meer informatie