Brunel

Hoogopgeleide technici zoals jij zijn schaars en dat maakt jou gewild in de markt. Je hebt straks volop keuze voor de start van je carrière. Maar wat kies je? Voor een bedrijf dat je het leukst lijkt, het dichtstbij zit, je de mooiste ontwikkelmogelijkheden biedt..? Lastig!

Brunel biedt jou dé oplossing. Kies voor Brunel en krijg toegang tot meerdere topbedrijven in Nederland en daarbuiten. Altijd een uitdaging die past bij je persoonlijke ontwikkeling. Dat vinden we heel belangrijk, want wanneer jij je optimaal kunt ontwikkelen in de juiste functie bij het juiste bedrijf, dan hebben wij tevreden klanten. 

Samen met je consultant en de opdrachtgever maak je een persoonlijk carrièreplan. We bieden je alle ruimte en mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, begeleiding on the job, vakopleiding en vaardigheidstrainingen.

 

Wat doet Brunel?
Je bent hoogopgeleid. Je wilt carrière maken. En nu de volgende stap zetten. Dan is het tijd voor Brunel. Wij zijn een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen.

Wij bieden (young) professionals zoals jij uitdagende opdrachten die passen bij je kwaliteiten en carrière wensen.

 

Werken op projectbasis met de zekerheid van een vast contract 
Werken bij Brunel betekent keuze uit vele interessante bedrijven en functies. Brunel biedt verschillende contractvormen aan maar in de meeste gevallen word je via ons gedetacheerd. Dat betekent dat je bij Brunel in dienst bent maar jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers uitvoert. Op die manier heb jij flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract en doe je in korte tijd veel ervaring op.

 

Persoonlijke begeleiding, opleiding op maat 
Brunel is een ondernemende organisatie. Wij hechten veel waarde aan talent, ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Brunel biedt verschillende specialistische trainingen aan. Je wordt begeleid door een consultant, stel je een persoonlijk ontwikkelplan op en bepaal je welke trainingen jij nodig hebt. Tijdens jouw hele carrière bij Brunel heb je regelmatig een persoonlijk gesprek met een HR consultant en coachen we je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.


Carrièremogelijkheden
De afgelopen 40 jaar heeft Brunel een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij jou mogelijkheden bieden bij zowel top 100 bedrijven als regionale organisaties. ‘Think global, act local’ is een veel gehoorde en bewezen werkwijze van Brunel Meer weten? Stuur een mail naar campus.nl@brunel.net.