HTG

ICT bij HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

Dagelijks zijn er ca. 60 gedreven ICT-medewerkers op diverse locaties in de EU en het Midden-Oosten actief bezig met de implementatie en onderhoud van nieuwe (informatie-)technologie om de geplande ontwikkeling en groei te realiseren. Wij zijn één van de eerste bedrijven in Europa die de AutoStore volledig heeft geïmplementeerd in het logistieke proces. Inmiddels zijn er 40 robots dag en nacht aan het werk om orders te verzamelen en zijn er plannen om binnenkort weer uit te breiden.

Naast de AutoStore zijn wij bezig met de implementatie van de Microsoft HoloLens ter bevordering van ons logistieke proces. Wil je hier je steentje aan bijdragen? We zoeken op korte termijn studenten die voor ons een project gerelateerd aan de HoloLens doen!

Wij bieden binnen onze ICT-afdeling zowel stages als traineeships voor Young Professionals. Bekijk voor meer informatie en ons huidige aanbod aan vacatures op www.bs-htg.com.