Junior Business Process Analist

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

Meer informatie
HTG

Junior Business Process Analist

Wat ga je doen als Junior Business Process Analist?

Jij speelt een belangrijke rol bij het vervangen van onze corporate IT legacy door een geheel nieuwe applicatieve omgeving. Je wordt direct gekoppeld aan een Senior binnen onze organisatie met als doel jou in hoog tempo door te ontwikkelen tot zelfstandig Business Process Analist. Je helpt de business met het opstellen van requirements en bent in staat om deze om te zetten in oplossingsrichtingen en een technisch ontwerp. Scrum staat centraal in hoe wij onze projecten aansturen.

HTG is een handels- en distributiebedrijf met een diversiteit aan systemen voor onze verschillende verkoop- en inkoopactiviteiten zoals: Wholesale, Retail en Trading, maar ook onze logistieke activiteiten en systemen als: ERP, Warehouse Management, CRM, Business Intelligence en Product Informatie Management. Je houdt rekening met alle aspecten van bedrijfsvoering (organisatorisch, economisch/financieel, juridisch) en bent daarnaast echt geïnteresseerd in de mogelijkheden van nieuwe technologieën.
 

You change everything
Recentelijk zijn we gestart met het vervangen van onze corporate IT legacy door een geheel nieuwe maatwerk omgeving en daar zijn nieuwe collega’s hard voor nodig. Het werk is afwisselend en divers. Qua inhoudelijke werkzaamheden, qua applicaties, maar ook gezien de diverse bedrijfsactiviteiten. Daarnaast groeit de organisatie hard en staan ons meerdere uitdagingen te wachten. De IT staat prominent op de agenda binnen onze organisatie!

Door jouw analytische vaardigheden kun jij de bedrijfsprocessen in informatiestromen helder en overzichtelijk in kaart brengen. Jij realiseert vanuit de analyse het functioneel ontwerp. Dit weet jij daarna om te zetten in het technisch ontwerp samen met andere collega’s. Nadat de programmeur het heeft opgeleverd test jij de software. In deze rol deel je jouw kennis en ervaring met jouw collega’s. Hierdoor komen jullie tot het beste resultaat, iedere keer weer. Jij bent de spil tussen IT en de business, hierdoor maak jij echt het verschil!
 

HTG
Dat HTG internationaal en commercieel is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Als onderdeel van de B&S Group, zijn we een sterke speler in de markt. B&S Group opereert niet alleen in Delfzijl, maar heeft zowel nationaal als internationaal tal van mogelijkheden. Onze ambitie? Over 10 jaar 10 keer zo groot te zijn; dus we staan altijd op scherp. Met ons credo get it right the first time, handelen we doelgericht en efficiënt. Dat lukt alleen met de de juiste mensen op de juiste plek. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om je ambitie te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Met hard werken en ruimte voor een persoonlijke aanpak is HTG zo succesvol geworden als het bedrijf nu is!

Je werkt met gedreven collega's, die altijd voor het beste resultaat gaan. Bij ons geen hiërarchische structuur, maar juist veel openheid. Zo heb je nog overleg met je team over een prijsstrategie, zo sta je naast elkaar te trainen in de sportschool.
 

ICT
Op onze IT afdeling ga je samenwerken met ongeveer 20 IT professionals, waarvan het merendeel middels ons traineeship is ingestroomd en opgeleid! Het team is onderverdeeld in vier deelgebieden: Infrastructuur-, Functioneel- en Technisch applicatiebeheer en de Servicedesk. Samen is voor jullie geen uitdaging te groot. Onlangs is ons eigen ERP Systeem op holding niveau geïmplementeerd en de afdeling wil blijven ontwikkelen. Samen zijn jullie gericht op één doel: business, klanten en leveranciers continue voorzien van de modernste (online) technologieën.
 

Een opsomming van jouw cv als BPA:

 • Je hebt een IT of Bedrijfskundige opleiding op HBO/WO afgerond.
 • Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare positie.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met software implementatie projecten.
 • Je hebt ervaring met diverse applicaties/technologieën zoals: ERP, CRM, BI, PIM, WMS.
 • Je hebt ervaring met het analyseren, ontwerpen en modelleren van bedrijfsprocessen.
 • Je bent een echte teamplayer en kunt mensen makkelijk mee krijgen.

Een aanbod dat je niet kan weigeren:

 • Werken met de nieuwste cutting-edge technology.
 • Onderdeel worden van een team met IT-professionals die continu hun kennis en ervaringen met elkaar delen.
 • Je neemt deel aan diverse software implementatie projecten.
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen zoals EXIN Agile Scrum Foundation.
 • Een werkomgeving met diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid.
 • Bonussen gekoppeld aan jouw performance en een opleidingstraject afgestemd op jouw vakgebied.
 • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en gezellige bedrijfsborrels en –feesten.

 

De extra’s
Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie aan waarbij we jouw opleiden tot een zelfstandige professional. Dit doen we door een combinatie van training on the job door een ervaren collega en een specifiek IT opleidingsprogramma. Binnen deze functie krijg jij de ruimte om zelf de IT en Data gerelateerde oplossingen te realiseren.
 

Klaar voor de job?
Natuurlijk is dit een kans die je niet wilt laten liggen. Stuur je CV en motivatie vóór 30 mei (eerder=beter!) naar sollicitatie@bs-htg.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie, geen probleem. Neem contact op met Verona Akkerman (SR HR Business Partner) via 0596-63 5100 of 06 - 29725112. Kijk ook vooral op onze website www.bs-htg.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.