System Engineer

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

Meer informatie
HTG

System Engineer

Wat ga je doen als System Engineer?

HTG werkt op en bouwt aan een hybride Microsoft omgeving, waarbij wij als standaard de “Microsoft best-practices” hanteren. Alle processen en structuren zijn gericht op het bijblijven bij de laatste technische mogelijkheden. Zo beheren en integreren wij de organisatie vanuit het Microsoft System Center. Aan jou de uitdaging om onze infrastructuur omgeving mee te laten groeien en ontwikkelen die past bij onze ambitie, organisatie en daarmee onze IT-doelstellingen. Jij gaat het verschil maken!
 

Hoe ziet een werkdag van een System Engineer er uit?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de infrastructuuractiviteiten, in binnen- én buitenland. Je wordt direct gekoppeld aan een Senior binnen onze organisatie met als doel jou in hoog tempo door te ontwikkelen tot zelfstandig System Engineer.

Je beheert en zorgt proactief voor de ontwikkeling van onze IT-infrastructuur. Daarnaast houd jij je bezig met diverse migraties en zorg je ervoor dat onze systemen 24/7 wereldwijd up and running zijn. In de functie van System Engineer staat diversiteit centraal: van Virtualisatie tot Storage en van Security tot Architectuur. Tevens zorg je voor de high availability van onze Windows servers, Windows clients en communicatieplatform met VoIP-verbindingen en smartphones.
 

HTG
Dat HTG internationaal en commercieel is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Als onderdeel van de B&S Group, zijn we een sterke speler in de markt. B&S Group opereert niet alleen in Delfzijl, maar heeft zowel nationaal als internationaal tal van mogelijkheden. Onze ambitie? Over 10 jaar 10 keer zo groot te zijn; dus we staan altijd op scherp. Met ons credo get it right the first time, handelen we doelgericht en efficiënt. Dat lukt alleen met de de juiste mensen op de juiste plek. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om je ambitie te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Met hard werken en ruimte voor een persoonlijke aanpak is HTG zo succesvol geworden als het bedrijf nu is!

Je werkt met gedreven collega's, die altijd voor het beste resultaat gaan. Bij ons geen hiërarchische structuur, maar juist veel openheid. Zo heb je nog overleg met je team over een prijsstrategie, zo sta je naast elkaar te trainen in de sportschool.
 

ICT
Op onze IT afdeling ga je samenwerken met ongeveer 20 IT professionals, waarvan het merendeel middels ons traineeship is ingestroomd en opgeleid! Het team is onderverdeeld in vier deelgebieden: Infrastructuur-, Functioneel- en Technisch applicatiebeheer en de Servicedesk. Samen is voor jullie geen uitdaging te groot. Onlangs is ons eigen ERP Systeem op holding niveau geïmplementeerd en de afdeling wil blijven ontwikkelen. Samen zijn jullie gericht op één doel: business, klanten en leveranciers continue voorzien van de modernste (online) technologieën.

Binnen dezefunctie krijg jij de ruimte om zelf de IT en Data gerelateerde oplossingen te realiseren.
 

Dit ben jij
Organiseren en structureren horen bij jouw tweede natuur. Je kunt je communicatief goed verwoorden, bent proactief en initiatiefrijk. Je bent in staat om veranderingen te bewerkstelligen. Jij bent op je plek in een omgeving waarin van jou verwacht wordt dat je zelfstandig te werk kunt gaan en als een echte teamplayer je kennis en ervaring deelt met de andere IT-professionals. Je hebt een klantgerichte houding en handelswijze en bent er klaar voor om dit in te zetten binnen HTG. Is dit de rol waar jij naar op zoek bent? Dan kunnen wij jou het volgende bieden.
 

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Werken met de nieuwste technologie.
  • Een opleidingstraject afgestemd op jouw vakgebied en persoonlijke interesses. Zoals Microsoft MCSA server certificering of Ethical Hacking.
  • Een werkomgeving met diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid.
  • Onderdeel worden van een team met IT-professionals die continu hun kennis en ervaringen met elkaar delen.
  • Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en gezellige bedrijfsborrels en –feesten.
  • Uiteraard een goed salaris met bonussen gekoppeld aan jou performance.

Een opsomming van jouw CV als System Engineer

  • Je hebt je HBO of WO diploma behaald, gerelateerd aan IT.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare positie.
  • Je beschikt over die hands-on mentaliteit met uitstekende IT-skills.
  • Je bent Microsoft georiënteerd met mogelijk ervaring met SCOM, SCCM, Active Directory, Windows Server 2012R2/2016, Virtualisatie of Security.

De extra’s
Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie waarbij wij jouw opleiden richting een zelfstandige professional. Dit doen wij door een combinatie van training on the job door een ervaren collega en een specifiek IT opleidingsprogramma waaraan jij deel zult nemen. Binnen deze functie krijg jij de ruimte om zelf de IT/Data gerelateerde oplossingen te realiseren.
 

Klaar voor de job?
Natuurlijk is dit een kans die je niet wilt laten liggen. Stuur je CV en motivatie vóór 30 mei (eerder=beter!) naar sollicitatie@bs-htg.com.

Wil je eerst nog wat meer informatie, geen probleem. Neem contact op met Verona Akkerman (SR HR Business Partner) via 0596-63 5100 of 06 - 29725112. Kijk ook vooral op onze website www.bs-htg.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.