Young Professional Programma

Over Quintor

Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen. En dat is nog maar één van de vier voornaamste pijlers onder ons succes.

Meer informatie
Quintor

Young Professional Programma

Quintor Young Professional Programma

Binnen twee jaar behoren tot de top van de Nederlandse ontwikkelaars? In een Scrum team werken aan uitdagende architecturen en projecten? Als Young Professional kun je middels een intensief trainingsprogramma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal twee jaar en is ongeëvenaard in Nederland.

Java en .NET masterclass

Het programma begint met de masterclass Java of .NET. Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot Java- of .NET expert in een enterprise omgeving. De masterclasses bestaan uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren Java en .NET architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in frameworks zoals Spring, Hibernate, Junit, Mockito, Gradle en AngularJS. Ook thema’s als beveiliging, Web-scale, code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod. Je beëindigt de masterclass met een aantal certificeringen op het gebied van Java (OCA en OCP Java 8) of .NET (Entity framework, ASP.NET MVC, NuGet en TFS) en als certified Scrummaster.

Platform Engineering Masterclass

Het programma begint met de Masterclass Platform engineering. Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot expert in de wereld van ops, devops, en PAAS oplossingen. De Masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van hypervisors, storage, networking, intrusion detection en prevention, automated provisioning, container plaforms inclusief Docker clustering, en application servers, databases en voip en mail oplossingen. Ook code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod, zodat je als platform engineer in staat bent om de brug te zijn naar diverse ontwikkel afdelingen. Je beëindigt het young professional programma met een aantal certificeringen op het gebied van Linux, windows en wordt gecertificeerd in het kanban proces.

Uitdagende projecten

Na de masterclass word je ingezet op een aantal uitdagende projecten waarbij je de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen. Gedurende je periode als Young Professional word je verder opgeleid tot senior en volg je aanvullende inhoudelijke training. 

Arbeidsovereenkomst

Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in ons Young Professional Programma? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker (06 – 53291158). Of mail jouw cv naar carriere@quintor.nl