theFactor.e

Contact

theFactor.e
Friesestraatweg 215a
9743 AD Groningen
Nederland

+31 50 575 78 88

info@tfe.nl

tfe.nl/

theFactor.e

theFactor.e

We ontwikkelen al meer dan 27 jaar digitale toepassingen die een verschil maken. Voor mensen. Voor eindgebruikers én de mensen in je organisatie. Technologie biedt daarbij ongekende mogelijkheden. Maar mensen maken én bepalen uiteindelijk het succes. We, zorgen dat mensen centraal staan bij de ontwikkeling van digitale toepassingen

Werken bij theFactor.e betekent:

  • Kansen voor het individu - Onze collega’s ontwikkelen zich voortdurend. Soms worden ze beter in het ene en soms kiezen ze om zich te ontwikkelen in het andere. Die ruimte wordt volop geboden. Dit geldt ook voor goede ideeën die we heel serieus nemen.
  • Samen is ook echt samen - We geloven heilig in de kracht van samenwerking. We werken daarom on- en offline samen aan de projecten. Dat doen we door alle disciplines die we nodig hebben om tot een goed resultaat te komen te verenigen in de teams.
  • Vrijheid - Onze collega’s bepalen zelf hoe ze tot een resultaat willen komen. De projecten zijn belegd in teams die volledige vrijheid hebben en verantwoordelijk zijn voor een mooi resultaat. Ook bepaal je je eigen werkplek. Bijvoorbeeld op Bali.
  • Werk wat er toe doet - We maken digitale applicaties die er toe doen.  Of het nu een alles omvattend studentenportaal voor de universiteit Leiden of een informatie journey voor kanker patiënten in het UMCG is. We lopen er hard voor.

 

Starten bij theFactor.e

Starters krijgen bij ons de kans. Voor starters die ambitieus zijn en bij ons passen bieden we loopbanen waar geen jarenlange opleidingstrajecten voor nodig zijn maar maatwerk leerprogramma’s. Met ruim voldoende studiefaciliteiten helpen je om je kennis te verbreden en te verdiepen.

 

Ook bij theFactor.e afstuderen of werken?

Kijk even op https://werkenbij.tfe.nl/ Staat er geen vacature voor jou bij? Ook dan leren we je graag kennen. We zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s namelijk.

Onze partners