Paintballen

• 19 okt. 2017 17:30 - 20:30
  • Sociaal
  • 14 deelnemers

Altijd al die headshot willen maken? Of iemand in RealTime willen 360 no-scopen? Grijp nu je kans en kom paintballen met RealTime! 19 oktober gaan wij outdoor paintballen bij het Grunopark. Je krijgt 50 kogels, de rest zijn voor eigen rekening! Let op: Break Out Grunopark vraagt een minimumleeftijd van 18 jaar voor paintball!

Oktoberborrel

• 19 okt. 2017 22:00 - 00:00
  • Sociaal

Ah, oktober! Oktober is de tiende maand van het jaar in de gregoriaanse kalender en heeft 31 dagen. De naam komt van het Latijnse octo voor acht. Oktober was oorspronkelijk de achtste maand van het jaar, omdat tot 153 v.Chr. het Romeinse kalenderjaar in maart begon. Kom gezellig langs en geniet van een drankje tijdens onze maandelijkse borrel. Je bent ook van harte welkom als je studiegerelateerde vragen hebt of als je nog twijfelt om commissiewerk te doen! Je kunt je ...

Study Support: Databases I

• 1 nov. 2017 12:30 - 14:30
  • Study Support
  • 17 deelnemers
  • Aanmelden mogelijk

Gaat het opslaan van informatie moeilijk? Word je gek van normaalvormen? Kom dan naar Study Support: Databases I! Tijdens Study Support behandelen we samen met jou en je medestudenten de laatste vragen voor het tentamen. Leden hebben voorrang bij aanmelding!

Study Support: Mathematics

• 3 nov. 2017 12:30 - 14:30
  • Study Support
  • 9 deelnemers
  • Aanmelden mogelijk

Op verzoek bieden wij voortijdig Study Support: Mathematics aan! Wil jij met een voorsprong beginnen of goed voorbereid zijn op wiskunde? Meld je dan snel aan voor deze Study Support-sessie! Tijdens Study Support behandelen we samen met jou en je medestudenten de laatste vragen voor het tentamen. Leden hebben voorrang bij aanmelding!