Activiteiten november

Deze maand zijn weer leuke activiteiten gepland!  Ben jij op zoek naar een bijbaan of stage op het gebied van software development? Kom dan...

Speeddaten met BenCom
  • Educatief
  • Verlegende Hereweg 174
Coding Challenge bij RDW
  • Educatief
  • Rozenburglaan 5, 9727 DL Groningen
Bowlen
  • Sociaal
  • Kardingerweg 50, 9735 AH Groningen
Novemberborrel
  • Sociaal
  • Gelkinge40, Gelkingestraat 40, 9711 ND Groningen

Wie zijn wij?

Studievereniging RealTime is op 4 januari 2000 om 15:30 uur opgericht voor ICT-studenten met het doel het bedrijfsleven dichter bij de studenten te brengen alsook het iets extra's aanbieden naast de studie. De relatie met bedrijven is van oudsher goed geweest en heeft zich een echte toevoeging bewezen voor zowel de studenten als de bedrijven.

Wat doen wij?

Wij organiseren veel verschillende soorten activiteiten, onderverdeeld 3 categorieën: studieactiviteiten, partneractiviteiten en gezelligheidsactiviteiten. Bij studieactiviteiten kan gedacht worden aan onder andere lezingen en workshops. Bij partneractiviteiten kan gedacht worden aan onder andere een bedrijfsbezoek of workshops. Bij gezelligheidsactiviteiten kan gedacht worden aan onder andere bowlen en lasergamen. Daarnaast organiseert studievereniging RealTime het introductiekamp, een kerstdiner en een buitenlandse reis.