Word_lid_button.png

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook op de hoogte blijven van alles rondom de vereniging? Volg ons dan op onze sociale media kanalen, of kom in de...

sep.
Karten: Mini Grand Prix
  • Sociaal
  • Kartracing & Bowling Groningen (Kardingerweg 50, 9735 AH Groningen)
sep.
RDW Self Driving Challenge: Lego editie
  • Educatief
  • Rozenburglaan 5, 9727 DL Groningen & online

Wie zijn wij?

Studievereniging RealTime is op 4 januari 2000 om 15:30 uur opgericht voor ICT-studenten met het doel het bedrijfsleven dichter bij de studenten te brengen alsook het iets extra's aanbieden naast de studie. De relatie met bedrijven is van oudsher goed geweest en heeft zich een echte toevoeging bewezen voor zowel de studenten als de bedrijven.

Wat doen wij?

Wij organiseren veel verschillende soorten activiteiten, onderverdeeld 3 categorieën: studieactiviteiten, partneractiviteiten en gezelligheidsactiviteiten. Bij studieactiviteiten kan gedacht worden aan onder andere lezingen en workshops. Bij partneractiviteiten kan gedacht worden aan onder andere een bedrijfsbezoek of workshops. Bij gezelligheidsactiviteiten kan gedacht worden aan onder andere bowlen en lasergamen. Daarnaast organiseert studievereniging RealTime het introductiekamp, een kerstdiner en een buitenlandse reis.