Bestuursfoto awards

Elk jaar kun je de bestuursfoto inzenden naar de studentenkrant en dan beoordelen zij de foto en maken een ranglijst van alle ingezonden...

Study Support: PHP
  • Study Support
  • TBA
Kerstdiner
  • Wereldrestaurant Wereld Geluk, Atoomweg 3, 9743 AJ Groningen
Muziekquiz met Ilionx
  • Laan Corpus den Hoorn 100
Kerstborrel
  • Gelkinge40
jan.
Nieuwjaarslezing - De laatste 20 jaar IT en waar we naar toe gaan
  • Educatief
  • ZP11/Aula

Wie zijn wij?

Studievereniging RealTime is op 4 januari 2000 om 15:30 uur opgericht voor ICT-studenten met het doel het bedrijfsleven dichter bij de studenten te brengen alsook het iets extra's aanbieden naast de studie. De relatie met bedrijven is van oudsher goed geweest en heeft zich een echte toevoeging bewezen voor zowel de studenten als de bedrijven.

Wat doen wij?

Wij organiseren veel verschillende soorten activiteiten, onderverdeeld 3 categorieën: studieactiviteiten, partneractiviteiten en gezelligheidsactiviteiten. Bij studieactiviteiten kan gedacht worden aan onder andere lezingen en workshops. Bij partneractiviteiten kan gedacht worden aan onder andere een bedrijfsbezoek of workshops. Bij gezelligheidsactiviteiten kan gedacht worden aan onder andere bowlen en lasergamen. Daarnaast organiseert studievereniging RealTime het introductiekamp, een kerstdiner en een buitenlandse reis.