Partners

Axians is het ICT-merk van VINCI Energies. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie.

Meer informatie


CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

Meer informatie


Als marktleider op het gebied van zorg-ICT voorziet ChipSoft veel Nederlandse en Belgische zorginstellingen van efficiënte, innovatieve softwareoplossingen. Geïntegreerde oplossingen binnen één systeem – HiX - die zorgen dat zorgverleners op het juiste moment de juiste zorg kunnen bieden. Studenten die die geïntereseerd zijn in een stage stageplek kunnen contact opnemen met werken@chipsoft.nl.

Meer informatie


DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO voert verschillende wetten- en regelingen uit. Zo verstrekt DUO studiefinanciering, erkent diploma’s en organiseert staats- en inburgeringsexamens. Op deze manier maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

Meer informatie


Enshore is een jong snelgroeiend IT-bedrijf dat nu zes jaar bestaat. Oorspronkelijk ligt onze focus op het ERP systeem, genaamd Oracle EBS wat bedrijfsprocessen stroomlijnt. Na drie jaar hebben we besloten dat het tijd was voor een nieuwe smaak en zijn wij onze vleugels gaan uitspreiden op het gebied van Java.

Meer informatie


De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op.

Meer informatie


Wie bij de RDW aan de slag gaat, werkt direct aan de mobiliteit van morgen. De RDW speelt als ‘partner in mobiliteit’ volop in op de enorme innovaties die in de voertuigbranche aan de orde zijn. In veel gevallen raakt ons werk ook actuele maatschappelijke thema's.

Meer informatie


What started out with one man crazy enough to think that calling over the internet would have a future, is now an ever-growing group of developers, engineers, designers, and marketeers who work side-by-side on beautiful communication products.

Meer informatie


theFactor.e is een digital agency. Wij maken digitale oplossingen die het online leven van eindgebruikers eenvoudiger en waardevoller maken. Met alles wat we doen en maken stellen we de eindgebruiker centraal, human first noemen we dat. Met een bonte verzameling van ongeveer 70 vindingrijke, slimme, vrolijke en eigenwijze breinen lossen we samen technische, esthetische en conceptuele vraagstukken op. Dat doen we door te weten wat mensen bezighoudt en wat er technisch mogelijk is.

Meer informatie


Onze partners