Partners

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld en heus techbedrijf. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en eerlijke studenten en professionals, waarvan meer dan 60 development collega’s, gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier; een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Meer informatie


CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

Meer informatie


DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO voert verschillende wetten- en regelingen uit. Zo verstrekt DUO studiefinanciering, erkent diploma’s en organiseert staats- en inburgeringsexamens. Op deze manier maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

Meer informatie


What started out with one man crazy enough to think that calling over the internet would have a future, is now an ever-growing group of developers, engineers, designers, and marketeers who work side-by-side on beautiful communication products.

Meer informatie


De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op.

Meer informatie


Quintor helpt opdrachtgevers met het professionaliseren van softwareontwikkeling. We maken software die in productie gaat. Software die werkt en die ertoe doet. Dat doen we met name in omvangrijke en complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties en (semi) overheden. Veelal schakelen ze ons in vanwege onze bewezen expertise op het gebied van Cloud technologie, Java en .Net, Agile analyse, platform engineering en security.

Meer informatie


Wie bij de RDW aan de slag gaat, werkt direct aan de mobiliteit van morgen. De RDW speelt als ‘partner in mobiliteit’ volop in op de enorme innovaties die in de voertuigbranche aan de orde zijn. In veel gevallen raakt ons werk ook actuele maatschappelijke thema's.

Meer informatie


Vitas is een toonaangevend bedrijf op het gebied van "Agile" software development. We werken uitsluitend met zeer ervaren professionals met een lange staat van dienst. We zijn een klein flexibel bedrijf, maar met professionele werkwijze van een grote ICT-dienstverlener. We specialiseren ons op het gebied van Blockchain, Development, Cyber Security, Data & Inzicht en Creative Development waarbij onze project aanpak in eerste instantie altijd Agile zal zijn met een Scrum matige aanpak, aangezien wensen en inzichten veranderen gaande een project; hierop willen we alert en flexibel kunnen reageren.

Meer informatie


theFactor.e is een digital agency. Wij maken digitale oplossingen die het online leven van eindgebruikers eenvoudiger en waardevoller maken. Met alles wat we doen en maken stellen we de eindgebruiker centraal, human first noemen we dat. Met een bonte verzameling van ongeveer 70 vindingrijke, slimme, vrolijke en eigenwijze breinen lossen we samen technische, esthetische en conceptuele vraagstukken op. Dat doen we door te weten wat mensen bezighoudt en wat er technisch mogelijk is.

Meer informatie


Onze partners