Partners

Axians is het ICT-merk van VINCI Energies. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie.

Meer informatie


Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld en heus techbedrijf. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en eerlijke studenten en professionals, waarvan meer dan 60 development collega’s, gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier; een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Meer informatie


Bencom Group is een groep ondernemingen van serial entrepreneur Ben Woldring. Sinds 1998 zijn we zeer succesvol in de markt voor onafhankelijke vergelijkingswebsites en zijn we marktleider met Bellen.com en Gaslicht.com voor het vergelijken van telefonie- en energiecontracten. Innovatie staat bij ons voorop!

Meer informatie


CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

Meer informatie


DUO is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO voert verschillende wetten- en regelingen uit. Zo verstrekt DUO studiefinanciering, erkent diploma’s en organiseert staats- en inburgeringsexamens. Op deze manier maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

Meer informatie


HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

Meer informatie


De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op.

Meer informatie


ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt om voorop te lopen in digitale transformatie. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar opdrachtgevers als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx fuseerde in 2018 met QNH Consulting en heeft mede daardoor nu zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere NN, KLM, Rabobank, Isala, ABN AMRO, ING, KPN, VodafoneZiggo en diverse gemeentes en zorginstellingen. ilionx heeft 900 medewerkers in dienst en is gevestigd in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en Hasselt (BE). Meer informatie is te vinden op https://www.ilionx.com of volg ilionx op Twitter, Facebook of LinkedIn.

Meer informatie


Wie bij de RDW aan de slag gaat, werkt direct aan de mobiliteit van morgen. De RDW speelt als ‘partner in mobiliteit’ volop in op de enorme innovaties die in de voertuigbranche aan de orde zijn. In veel gevallen raakt ons werk ook actuele maatschappelijke thema's.

Meer informatie


We make technology work. Sogeti biedt end-to-end services met de focus op Digital, Cloud, Automation, Testen, DevOps en Cyber Security. Je mag van ons daarbij innovatieve en High Tech oplossingen verwachten. Die realiseren we voor je met onze IT-experts en kennis van de nieuwste technologieën.

Meer informatie


theFactor.e is een digital agency. Wij maken digitale oplossingen die het online leven van eindgebruikers eenvoudiger en waardevoller maken. Met alles wat we doen en maken stellen we de eindgebruiker centraal, human first noemen we dat. Met een bonte verzameling van ongeveer 70 vindingrijke, slimme, vrolijke en eigenwijze breinen lossen we samen technische, esthetische en conceptuele vraagstukken op. Dat doen we door te weten wat mensen bezighoudt en wat er technisch mogelijk is.

Meer informatie