Word commissielid!

Als commissielid leer je niet alleen nieuwe mensen en vrienden voor het leven kennen, maar doe je ook vaardigheden en soft skills op die het werkveld onmisbaar vinden! Je hebt niet alleen een enorm toffe tijd, maar je organiseert ook geweldige evenementen en je zet de leukste dingen op voor je medestudenten en het Instituut. Ook mag je als actief lid mee naar de actieve leden LAN-party's, naar de actieve ledendag en krijg je aan het einde van het commissiejaar een certificaat.

Activiteitencommissie
Als lid van de activiteitencommissie zorg jij ervoor dat vriendschappen ontstaan en misschien – dankzij een potje Mens-erger-je-niet tijdens een offline gamenight – juist kapotgaan. Enfin, de activiteitencommissie organiseert gezelligheidsactiviteiten zoals poolen, bowlen, boogschieten, pretparkbezoek(en) en veel meer!

Studiecommissie
Laat ons de wereld in virtual reality zien en word lid van de studiecommissie! De studiecommissie organiseert studiegerelateerde activiteiten zoals workshops en lezingen. Vorig jaar gaf onder andere Arriva een lezing over ICT in het openbaar vervoer. De workshops en lezingen geven zowel verbreding als verdieping binnen HBO-ICT.

LAN-commissie
Time to get your game on! De LAN-commissie organiseert de jaarlijkse LAN-party’s, zoals The BIG LAN! In samenwerking met Devhouse Spindle en de LAN-party’s voor alle commissieleden!

Reiscommissie
Gaat jouw talenkennis verder dan Hello World? Dan is de reiscommissie misschien wat voor jou! Samen met je commissiegenoten organiseer jij de buitenlandse reis van RealTime. Afgelopen jaren zijn we naar topsteden zoals Krakau, Dresden en Praag geweest. Waar ga jij ons brengen in de meivakantie?

Almanakcommissie
Al ruim een decennium heeft RealTime geen almanak meer en jij kunt ervoor zorgen dat wij er weer een hebben! De almanakcommissie gaat dit collegejaar bezig met het ontwikkelen van een te gekke almanak. Word onderdeel van onze verenigingsgeschiedenis en word lid van de almanakcommissie.

Print Screen
Word jij blij als je gelikte posters en reclamefilmpjes ziet? Word dan lid van Print Screen! Print Screen is de commissie die verantwoordelijk is voor het maken van promotiemateriaal zoals posters, trailers en aftermovies. Binnen de commissie kan je terecht als redacteur, grafisch ontwerper, marketeer, cinematograaf en nog veel meer. Jouw werk komt niet alleen op print, maar ook op talloze ‘screens’.

Introductiecommissie
Een legendarisch introductiekamp organiseren? Dan moet je lid worden van onze introductiecommissie! Samen met je commissiegenoten bereid jij het introductiekamp voor de eerstejaars studenten voor. Je raakt bij alle facetten van de organisatie betrokken. Mocht je een organisatiebeest zijn of juist de kneepjes van het organisatievak beter willen leren kennen, dan zit je bij deze commissie hartstikke goed.

Lijkt het je leuk om commissielid te worden of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar onze intern coördinator (intern@sv-realtime.nl).

Actieve leden LAN-party!
Commissiebekendmakingsborrel!
Bij een commissie hoort natuurlijk een commissiefoto!