InHouse Quintor

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2019 - 2020
Datum en tijd
16 okt. 2019 16:30 - 18:00
Locatie
Ubbo Emmiussingel 112

Een analist doet veel om alle nodige informatie te verzamelen. Deze informatie leggen we vast in analysedocumenten en verwerken we in de backlog van het project. Zo kan het werk kort samengevat worden voor de analist die zich bezig houdt met het “wat”. Bij sommige projecten is het nodig dat een analist dieper ingaat op het “hoe” en de informatie op een andere manier vastlegt. Ben jij benieuwd waarom en op welke manier de “hoe”-analist informatie vastlegt zodat dit ook gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de beheerorganisatie of doorontwikkeling van andere systemen?

In deze sessie leer je wat de analist gedurende de realisatiefase oplevert aan softwaredocumentatie, de do’s en dont’s en de tools die je hiervoor kan gebruiken. We trekken gezamenlijk de gereedschapskist die de analist tijdens de realisatiefase gebruikt om eenvoudig softwaredocumentatie te maken helemaal open en je gaat hiermee zelf aan de slag! Aan de hand van een interessante case leer je in workshopvorm hoe je voor een user story bepaalt wat er opgeleverd moet worden aan softwaredocumentatie, hoe deze deliverables er uit zien en hoe je dit zelf maakt. Thomas Vieveen begeleid je daar graag bij!

Disclaimer: als je weinig ervaring hebt met het analyseren en documenteren gedurende de realisatiefase is deze bijeenkomst voor jou uitermate geschikt!

 

TL;DR
analysesessie bij Quintor
woensdag 16 oktober
16:30 - 18:00, inloop vanaf 16:00
Ubbo Emmiussingel 112

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen