Ondernemen en IT

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Studiecommissie
Datum en tijd
9 okt. 2018 18:20 - 21:00
Locatie
ZP11/A2.33

Johan Tillema, Marco de Jong en Ben Woldring gaan ons een praatje geven over ondernemen. Wat hebben de drie gemeen? Ze zijn allen oprichter van een bekend softwarebedrijf uit Stad en Ommeland.

Johan Tillema is de CEO van Quintor, een softwarebedrijf met meer dan 150 medewerkers op locaties door het hele land. Wat ooit begon in Groningen in oktober 2005, is uitgegroeid tot een softwarebedrijf met gerenommeerde klanten als Dienst Uitvoering Onderwijs en ING.

Marco de Jong is de voormalige directeur van softwarebedrijf theFactor.e. Hij is nu de fund-manager van G-Force Capital, een organisatie die zich bezighoudt met het financieel ondersteunen van digitale (IT) startups in Groningen. Verder is hij medeoprichter van de Noordelijke Online Ondernemers, een groep van gevestigde online ondernemingen in Noord-Nederland.

Ben Woldring is CEO van Bencom. Ben heeft z'n drukke agenda vrij gemaakt om ons een praatje te geven over ondernemen. Ben begon op zijn dertiende met de website bellen.com. Wat begon als een schoolopdracht, is uitgegroeid tot een groot succes en vormde de basis voor de vele ideeën en andere bedrijven van Ben.

TL;DR
In gesprek: Ondernemen en IT
Dinsdag 9 oktober (inloop vanaf 18.00 uur)
Let op: We beginnen direct om 18:20 uur!
ZP11/A233

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien