Nieuws

Maart: een vooruitblik

Beste lezer,

Deze maand was het een aantal dagen mooi weer, en in maart wordt dat alleen maar beter! Perfect weer dus om lekker mee te doen aan allerlei activiteiten en toffe dingen. Benieuwd wat er te doen is? Laten we alvast vooruitblikken.

InHouse Brunel
5 maart 15:00 – 18:00

Op 5 maart gaat RealTime op bezoek bij Brunel! Wil jij ook een kijkje bij deze detacheerder nemen? Nu kan het! Tijdens deze InHouse krijgen we twee interessante lezingen van medewerkers van RDW en DICTU en krijgen we een toffe workshop.

Gala American Prom Night
5 maart 23:00 – 04:00

5 maart zal het gala van RealTime, Hestia, Le Baso, Tapp en Ilythia plaatsvinden in Huize Maas. Laat je verrassen door het Amerikaanse thema en geniet de hele avond van onbeperkt bier, fris, wijn en binnenlands gedestileerd. Kaartjes zijn te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/PromNight

Lezing Social Engineering
20 maart 18:30 – 20:00

Op woensdag 20 maart komt de Belastingdienst langs om ons meer te vertellen over de wereld van social engineering. ben je benieuwd hoe je je familieleden kunt beschermen tegen phishingmailtjes of CEO-fraude? Kom dan langs deze inspirerende lezing!

Bowlen
28 maart 18:00 - 20:00

Ze zijn rond, kunnen drijven en hebben drie vingergaten. Het zijn bowlingballen. Laten we ze drijven? nee dan wordt het zo'n natte boel. (Maar het kan wel)
Maar je kan er wel leuk mee gooien. Want ja, wil je meer of minder kegels aan het eind van de bowlingbaan zien?

Het doel is om dus zo goed mogelijk te gooien, zonder gewonden te krijgen. Het is namelijk wel een agressief spel om al de kegels omver te gooien. Wie ze allemaal kan neerhalen heeft dus een kruisje bij zijn naam. Een strike wordt dat soms ook wel genoemd.

Zien we jou op één van onze evenementen?

Tot dan!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen