Belsimpel Welcoming LAN!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
LAN-commissie
Vanaf
21 sep. 2019 10:00:00
Tot
22 sep. 2019 21:00:00
Locatie
Waagstraat 1

De tweede editie van de Welcoming LAN is dan eindelijk hier! We brengen wederom een bezoek aan onze geweldige sponsor Belsimpel. Twee dagen lang spelen we spelletjes en maken we elkaar op vriendelijke wijze in. Op zaterdag 21 september begint het spektakel dat je absoluut niet mag missen om 10.00 uur en gamen we tot ongeveer 22.30 uur, waarna het tijd is om uit te rusten en te dromen over je killstreaks. Op zondag 22 september gaan we om 9.00 uur weer verder tot circa 21.00 uur. Tijd genoeg om aan je studiegenoten te bewijzen dat ze niet met je moeten sollen, toch?

Competities!
Naast het casual spelen van spellen zoals Cities: Skylines en Pyjama Sam zullen de altijd populaire competities weer plaatsvinden. Het rooster luidt als volgt:

Wanneer Wat Tijdstip
Zaterdag Call of Duty 2 14.30 uur
Zondag Mario Kart 8 Deluxe 10.00 uur
Zondag Super Smash Bros 14.30 uur

Je kunt je voor de competities hier aanmelden! Net als de voorgaande edities staan er mooie prijzen op het spel, dus meld je vooral aan (samen met je studiegenoten!).

Paklijst!
Net zoals bij elke LAN-party is er weer een paklijst met zaken die je LAN-ervaring optimaal maken. Denk dan aan bijvoorbeeld...

  1. Toetsenbord
  2. Muis
  3. Headset
  4. Muismat
  5. Monitor
  6. Stekkerdoos
  7. Games (van tevoren installeren raden we ten zeerste aan!)

Het middag-, avondeten, het drinken en wat snacks worden door ons verzorgd. Het brengen van eigen versnaperingen is dus optioneel. Vanaf 16.00 uur zal alcohol geschonken worden, dus dat hoef je ook niet zelf mee te nemen.

Mogen mijn spullen bij Belsimpel overnachten?
Dat mag zeker! Je kunt 's nachts je zware pc, laptop en/of andere accessoires laten staan, die vriendelijk in de gaten worden gehouden door de camera's van Belsimpel.

Hey, hoe zit het met desktop pc's?
Er is plek voor 16 desktop pc's vanuit de gasten. Bij je aanmelding kan je selecteren of je desktopgast wilt zijn of een overige gast. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

BELANGRIJK
Dit gedeelte is zo belangrijk dat we caps gebruiken. Mocht je allergieën en/of dieetwensen hebben, geef deze dan aan bij de LAN-commissie! Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar r.voetman@sv-realtime.nl.

TL;DR
Welcoming LAN bij Belsimpel
Waagstraat 1 (9712JX, Groningen)
21 september (10.00 t/m 22.30 uur) en 22 september (9.00 t/m 21.00 uur)
Gratis toegang voor leden (aanmelden verplicht!)

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen