Nieuws

December: een vooruitblik

Beste lezer,

Haal je winterjas uit de kast en geniet alvast van een kop warme chocolademelk, want volgende maand is het alweer december! We laten ons echter niet door de kou tegenhouden en organiseren dan ook weer een aantal verschillende evenementen. Benieuwd wat er volgende maand te doen is? Laten we alvast vooruitblikken.

Workshop Internet of Things 
11 december 18:30 - 20:30

Op 11 december komt Niels van Enshore bij ons langs om te vertellen over 'Internet of Things'. Hier behandeld hij de Raspberry Pi, Arduino en esp8266. Daarna mag je zelf aan de slag: je gaat namelijk een regendetector maken en programmeren in C via de Buienradar API. Deze verandert van kleur als het weer veranderd. Om 't nog toffer te maken, mag je deze na afloop meenemen!

InHouse Quintor
18 december 15:40 - 20:00

Op 18 december gaan we langs bij partnerbedrijf Quintor. Hier zullen we twee verschillende workshops volgen, namelijk 'Hands-on analist!' en 'Bouw je eigen blockchain'. Na afloop van de workshops zullen we gezellig wat gaan eten en drinken.

Kerstdiner
20 december 19:30 - 21:30

Op donderdag 20 december gaan we gezellig uiteten bij Ni Hao Stadsparkpaviljoen, om het jaar op een smaakvolle en leuke manier af te sluiten. Om er voor te zorgen dat jullie met 'n goed gevulde buik het restaurant zullen verlaten, hebben we een all-you-can-eat dinerbuffet. Ook over het drinken hoef je je niet druk te maken: er zijn onbeperkt consumpties (tapbier, huiswijn, fris, sap, koffie/thee).

Kerstborrel
20 december 22:00 - 00:00

December zonder een kerstborrel is natuurlijk geen échte december. Trek daarom vooral je foutste kerstkleding aan, en kom op 20 december van 22:00 tot en met 00:00 (of langer) onder het genot van een paar drankjes kerst vieren met andere leden! De locatie volgt nog.

Naast deze activiteiten organiseren we er natuurlijk in november ook nog een paar. Benieuwd? Check ze hier!

Zien we jou op één van onze evenementen?

Tot dan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen