InHouse Bencom Group

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2018 - 2019
Datum en tijd
22 nov. 2018 15:00 - 19:00
Locatie
Verlengde Hereweg 174, 9722 AM Groningen

InHouse Bencom Group: Hackathon Energie

Innovatie is een van de speerpunten waar de Bencom Group door gekenmerkt wordt. Met inmiddels 9 vergelijkingssites en een app streven we ernaar de beste onafhankelijke vergelijkingen te maken. Jaarlijks maken miljoenen mensen gebruik van onze sites.

Speciaal voor RealTime organiseert de Bencom Group een mini hackathon! Daarnaast is dit de uitgelezen kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij grote vergelijkingswebsites als Gaslicht.com, Bellen.com en Poliswijzer.nl.

Na een introductie ga je in groepjes een prototype maken voor een toevoeging aan onze vergelijkingssite Gaslicht.com. Je bouwt een calculator en daarnaast dient het zowel aan de back-end als front-end functioneel te werken. Onze developers hebben dit jaar meegedaan aan de grootste blockchain hackathon van de wereld en gewonnen in de categorie energie transitie. Met de begeleiding zit het dus wel goed! We sluiten af met de presentatie van de oplossingen onder het genot van pizza.

Ter voorbereiding is het van belang dat je je eigen laptop meeneemt en een willekeurige programmeertaal beschikbaar hebt. Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage, startersfunctie of bijbaan? Vergeet dan niet je CV mee te nemen.

We zien je graag op 22 november!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien